ΧΟΒΑΡΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

O γνωστός σε όλους μας ως «ΑΓΓΕΛΟΣ» του Πικερμίου, κατάγεται οπό την Κωνσταντινούπολη, όπου αποφοίτησε από το “Ζωγράφειο Λύκειο Αρρένων”. Το 1964 ήρθε στην Ελλάδα, όπου εργαζόταν ως Ιδιωτικός υπάλληλος. Από το 2003 ζει με την οικογένειά του στη Διώνη Πικερμίου. Ως αυτοδημιούργητος -κι επειδή τίποτα δεν βρήκε έτοιμο στη ζωή του- έχει μάθει να μάχεται με εντιμότητα και πίστη στις δυνάμεις του. Εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος στο Πικέρμι το 2014 ήταν παρών σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια. Έχει λάβει μέρος σε όλες τις εργασίες του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) του Δήμου και είναι γνώστης όλων των εγγράφων και των αποφάσεων, που αφορούν δημοτικά θέματα. Έχει αναπτύξει πολύπλευρες δράσεις και μετέχει συστηματικά σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Ενδεικτικά:

2014-2019 Υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Πικερμίου.
2015-2019 Εθελοντής Δασοπυρόσβεσης (ΕΘΟΡΠ) και μέλος του Δ.Σ. Μέλος του Δ. Σ. του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διώνης. Παρακολούθηση σεμιναρίων αντιμετώπισης σεισμών με την ΕΘΟΡΠ.
2014-2019 Υπεύθυνος για την οργάνωση των επισκέψεων στο Παλαιοντολογικό Μουσείο του Πικερμίου.
2014 έως σήμερα υπεύθυνος για την οργάνωση των επισκέψεων στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Πικερμίου.
Ήταν μέλος του ΔΣ του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΔΙΩΝΗΣ .
Είναι μέλος του ΔΣ ΑΙΟΛΙΔΟΣ Πρωτοβουλία Πολίτων Κατοίκων Περιοχής Δασαμάρι Πικερμίου. Εξου και οι παρεμβάσεις του για την αναμόρφωση και δημιουργία υποδομών, την διεύρυνση της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην κατασκευή τσιμεντοδρομων, στον οδοφωτισμο της περιοχής μας ( Αγ Σπυρίδωνος) Επίσης συν
εργάζομαι έως σήμερα με την Υπηρεσία Καθαριότητος για τα βλαστικά υπολείμματα κτλ

Κατέχει επίσης τα παρακάτω διπλώματα και διακρίσεις:
2017 Δίπλωμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.
2017 Δίπλωμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης “Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους”. Πρόγραμμα καθημερινό τετράμηνης διάρκειας. Πυρκαγιές, σεισμοί, πρώτες βοήθειες, πλημμύρες, από εξέχοντες καθηγητές και άλλους.
2016 Δίπλωμα Σχολής Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
2016 Δίπλωμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες”.
2015 Βραβείο από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την κοινωνική του προσφορά.
Δουλεύει ακούραστα, ανιδιοτελώς, σε καθημερινή βάση, βοηθώντας στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στην Τοπική κοινότητα και λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου και των πολιτών του Πικερμίου. Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον Δήμο από Τότε που το Πικέρμι ήταν ακόμα Κοινότητα και έχει άμεση και πλήρη γνώση των συνθηκών της περιοχής.

Go to Top