ΓΙΟΥΡΓΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ο Παύλος Γιούργας γεννήθηκε στην Αθηνά το 1979. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών με εξειδίκευση στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Αποτελεί την δεύτερη γενιά της Γιούργας Κατασκευαστική που δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευής και διαμόρφωσης σύγχρονων κτιριακών έργων τα τελευταία 30 χρόνια στην περιοχή της Ραφήνας αλλά και της Αττικής γενικότερα.

Το 2017  μετακομίζει στο Ντουμπάι και συν-ιδρύει εταιρία με αντικείμενο την  εφαρμογή λύσεων τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ)  σε έξυπνα σπίτια και κτίρια  “Smart buildings”. Η εταιρία έλαβε μέρος στον διαγωνισμό νεοφυών επιχειρήσεων «start up» του project “Smart Cities Dubai”  και βραβεύθηκε στις 10 καλύτερες νέες εταιρείες τεχνολογίας στη Μέση Ανατολή.

Η διάκριση  του αυτή είχε ως αποτέλεσμα στην επιλογή του ως κριτής στο 1ο μαραθώνιο καινοτομίας Go 4.0 Green Crowdhackathon που διοργάνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η καταστροφική φωτιά το 2018 λειτούργησε ως αρωγός στην αμέριστη αφοσίωση του στην ανοικοδόμηση της περιοχής, λαμβάνοντας μέρος στην σύσταση της Επιτροπής Πληγέντων Κόκκινο Λιμανάκι. Ο αγώνας του αυτός και οι συνεχείς προκλήσεις όλα αυτά τα χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα την συνεργασία του με τον Ευάγγελο Μπουρνού και την συμμέτοχη του στο ψηφοδέλτιο « ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-Συνεργασία ενεργών πολιτών». Σκοπός του είναι η πλήρης ανέγερση εκ νέου της πληγείσας περιοχής  και η δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης, φιλικής προς τους πολίτες της, στα πρότυπα των σύγχρονων πόλεων του εξωτερικού.

Go to Top